Werkvoorbereider

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
206 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider.
 
Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands.
 
In de functie van werkvoorbereider werk je voornamelijk op kantoor en houd je jezelf bezig met het voorbereiden van de diverse custom made producten. Deze producten worden helemaal naar wens van onze klanten, op het gebied van standbouw en interieurbouw gemaakt.
 
Je bent verantwoordelijk voor het eventueel uitbesteden van opdrachten, het opvragen van offertes, het bestellen van de benodigde producten en voor het mee aan te sturen van onze eigen werkplaats. Ook het overleggen met de collega's in onze werkplaats over hoe een product gemaakt moet worden en het maken van een planning zodat het op het juiste moment en op de goede manier op de juiste locatie kan worden afgeleverd, horen erbij. De projecten worden in onze eigen werkplaats of bij een externe partij voorbereid, waarnaar ze op locatie zullen worden opgebouwd.
 
Competenties
Als werkvoorbereider ben je communicatief goed vaardig, stressbestendig, flexibel, accuraat en proactief. Daarnaast kun je goed het overzicht bewaren, heb je kennis van het productieproces en is het belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Voor de uitoefening van dit beroep is het belangrijk dat je kunt omgaan met gangbare computersystemen en (software)pakketten ten behoeve van tekstverwerking, informatieverzameling en e-mail.
 
Profiel
De werkvoorbereider beschikt over
• Relevante werkervaring (timmerman/werkvoorbereider) en ervaring met het lezen van technische tekeningen;
• Mbo/mbo+ werk- en denkniveau;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Een flexibele werkhouding (telefonisch bereikbaar zijn, overwerken en werken in de weekenden indien nodig).
 
Het bedrijf is al 40 jaar actief in de beurzen- en evenementenwereld. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands. Wij zorgen ervoor dat complete beurzen, stand voor stand, worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden