Technisch Ondersteunend Medewerker

Son, Nederland
Vacature is vervallen
316 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een relatie in Son zijn wij op zoek naar een Technisch Ondersteunend Medewerker.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in geotechnisch en milieutechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland, met de beschikking over een eigen laboratorium, opereren zij vanuit vier vestigingen.

Functieomschrijving:
In deze functie zorg je voor de werkvoorbereiding t.b.v. GNSS-rtk unit, bepaling xy coordinaten van de onderzoekspunten middels ACAD of GIS. Hierbij verwerk je klicmeldingen in projecttekeningen en verwerk je meetdata uit het veld in ACAD en GIS zowel voor de geo- als de milieuafdeling. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van grote projecten waarbij moet worden gedacht aan omgevingsmanagement en het vastleggen en verwerken van meetgegevens. Je controleert het opzetten van meetdata die is verkregen uit GNSS-rtk units en controleert het veldwerk op kwaliteit. Tot slot draag je de zorg over de planning van milieuploegen (optioneel).

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je afgeronde MBO opleiding richting landmeetkunde of civiele techniek en heb je enige ervaring met GIS (Geografisch Informatie Systeem) en ACAD. Daarbij heb je een goed technisch inzicht en ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten en verlies je daarbij de planning niet uit het oog. Verder heb je een goede beheersing van Microsoft Office en heb je uitstekende plan- en organisatievaardigheden. Tot slot ben je innovatief en een echte aanpakker, je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
ACAD
MBO
GIS
Civiele techniek
Vergelijkbare vacatures