Kwaliteitsmedewerker

Vacature is vervallen
149 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Import en Export
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Heb jij ervaring met het werken met AGF producten en ben jij geïnteresseerd in de kwaliteit van deze producten? Lees dan snel verder! Wellicht ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.

Functiebeschrijving:
Als kwaliteitsmedewerker houd je toezicht op de kwaliteit van producten tijdens het verpakkingsproces. Daarnaast geef je uitleg en advies aan de ploegleider/teamleider van de productieafdeling m.b.t de wijze van verpakken. Ook houd je toezicht op de productie m.b.t. klant specifieke eisen en registreer je keurbevindingen in een aparte keurapplicatie m.b.v. een tablet.

De voornaamste taken en verantwoordelijkheden van een kwaliteitsmedewerker zijn:
• Keuren van partijen voorafgaande aan het productieproces
• Toezicht houden op kwaliteit van het product tijdens het productieproces
• Keuren van partijen na het productieproces
• Blokkeren van voorraad die niet geschikt is voor productie
• Overleg met productverantwoordelijke inkoop over wat er met ongeschikte partij moet gebeuren
• Blokkeren van productieproces wanneer het product niet voldoet aan de klant specifieke eisen (dit in overleg met keurmeester / productverantwoordelijke inkoop)

Dit zijn je werktijden
Als kwaliteitsmedewerker bij onze opdrachtgever is het voor jou geen probleem om in verschoven diensten te werken. Dit betekent: 1 week vroeg (start 6:00 uur), 1 week dag (start 7:00 uur) en 1 week laat (start 14:00 uur). De tijden kunnen wel eens afwijken afhankelijk van het winter/zomerseizoen. Daarnaast ben je bereid om roulerend op zaterdagen te werken.

Wat zoeken wij?
• Je hebt minimaal MBO+ niveau.
• Je hebt ervaring met het werken met diverse AGF producten
• Je bent bereid om de volgende productmodules (externe cursussen) te volgen:
- P2 = paprika, tomaat, pepers
- P1 = komkommers, aubergines
- P8 = spruiten
• Je bent communicatief erg vaardig en kunt een standvastige houding innemen
• Je bent een gesprekpartner op niveau en kunt op effectieve wijze draagvlak creëren voor jouw kwaliteitsinzichten en beslissingen.

Solliciteren?
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden