Stratenmaker

Someren, Nederland
Vacature is vervallen
313 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Someren zijn we op zoek naar een Stratenmaker.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is een regionaal opererende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (coax en glasvezel). De organisatie zorgt dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Daarnaast heeft de organisatie ook diverse lastechnieken in huis, zoals fotolassen, spiegellassen en elektrolassen, welke behoren tot de uitrusting van de organisatie.

Functieomschrijving:
In deze functie werk je in de regel zelfstandig op een door de uitvoerder aangewezen locatie en werk je onder leiding van een uitvoerder. Je houdt je dagelijks bezig met alle voorkomende handmatige graafwerkzaamheden en zorgt ervoor dat uitgehaalde bestratingen vakkundig teruggeplaatst worden. Ook draag je de zorg voor het plaatsen van wegafzettingen en bebording en verricht je aanvullende werkzaamheden zoals het stellen van banden en het plaatsen van kolken en putten. Je zorgt ervoor dat bestrating bewerkt wordt met een trilplaat en dat afval en overtollig zand door hem afgevoerd zal worden. Daarbij voer je op de juiste en verantwoorde wijze de graafwerkzaamheden uit en plaats je de wegafzettingen en bebording. Verder plaats je de uitgehaalde bestrating terug en maak je gebruik van de verstrekte gereedschappen en machines. Tot slot meld je onvolkomenheden die optreden tijdens de werkzaamheden.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je een opleiding op LBO - MBO niveau 2 of 3 en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke funtie. Daarnaast heb je een opleiding gevolgd voor stratenmaker, of ben je bezig met het volgen van een opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg ( BBL). Je bent in bezit van een recente VCA basis diplomering en van de training 'Veilig werken langs de weg'. Je hebt een aanhangerrijbewijs in combinatie met het normale rijbewijs (E achter B) en hebt ervaring met het toepassen van alle gangbare gereedschappen en materieel.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Straten
Stratenmaker
Techniek
Bakstenen
Vergelijkbare vacatures