Shiftleader Logistiek

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
222 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Verpakkingen en containers
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Shiftleader Logistiek.

Dit betreft een fulltime baan, in 2 ploegendienst.

Bedrijfsomschrijving:
Deze organisatie produceert, beheert en distribueert klantspecifieke verpakkingsoplossingen voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.

Functieomschrijving:
Ontvangen en verwerken van productieorders, maken van een dagplanning en verdelen van de productieorders onder de productiemedewerkers. In overleg met de teamleider het realiseren van de weekplanning en proactief aanpassen van de langere termijn capaciteits-/personeelsplanning. Juiste inzet van de medewerkers en het controleren en bewaken van de voortgang. Signaleren van stagnatie en aandragen van oplossingen aan de teamleider en controleren van de afzonderlijke productieorders op volledigheid. Verzamelen en controleren van de benodigde materialen voor productieorders. Overleg plegen met teamleider, andere meewerkend voorman, planning en bedrijfsbureau, sporadisch met inkoop en verkoop. Kwaliteitscontrole uitvoeren tijdens de productie en op het gereed product. Eventueel afdelingsinstructies maken en onderhouden. Bijhouden van voorraad grondstoffen t.b.v. de afdeling. Bijhouden en controleren van administratieve handelingen m.b.t. productieorders en reparaties. Begeleiden en trainen van de productie medewerkers op de werkvloer. Meedenken over verbeteringen op eigen afdeling en indien de tijd het toestaat wordt verwacht dat de meewerkend voorman meewerkt. Meedenken over het productie proces en eventuele verbeterpunten aandragen bij de direct leidinggevende. Deelnemen aan periodieke besprekingen en toezien op de veiligheid, arbo en milieu. Zorgen voor het eerste niveau onderhoud aan de installaties en het signaleren van (potentiele) problemen. Zelfstandig bedienen van machines/tools.

Functie-eisen:
• MBO+/HBO niveau door opleiding en/of ervaring. Bij voorkeur een technische achtergrond. (b.v. technische bedrijfskunde)
• Basis van leidinggeven zoals het motiveren en sturen van personeel 
• Nederlands en Engels sprekend
• Tekening- en instructielezen
• BHV-diploma is een pre
• Werking arbeidsmiddelen, zowel handgereedschap als de installaties in de cleanroom
• Kennis en/of ervaring van het werken in de logistiek is een pre
• Leidinggeven in een meewerkende rol
• Je moet als persoon stevig in de schoenen staan en haar op de tanden
• Doortastend, proactief, eigen inzicht hebben
• Gemotiveerd zijn en verbeteringen kunnen aandragen.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
MBO
HBO
Logistiek
shiftleader
leiding geven
Vergelijkbare vacatures