Fijnmechanisch bankwerker / gereedschapbeheerder

Nuenen, Nederland
Solliciteer
11 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12 - 17 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een relatie in Nuenen zijn wij op zoek naar een fulltime Fijnmechanisch bankwerker / gereedsschapbeheerder in dagdienst. 

De opdrachtgever
Slijpexpert, freesspecialist en toeleverancier voor de metaalindustrie.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen?
Als fijnmechanisch bankwerker / gereedschapbeheerder ben je werkzaam voor de frezerij. Op deze afdeling worden complexe producten vervaardigd voor diverse klanten en branches. Het betreft veelal groot werk (met afmetingen tot wel 16 meter), maar het werk is ook uiterst nauwkeurig. Jij legt de laatste hand aan de producten en bepaalt mede of een product aan de klantspecificaties voldoet. De gefreesde precisieonderdelen bewerk je nauwkeurig na (middels afbramen, tappen, lassen (Co2/ autogeen, TIG) boren, ruimen, cleanen, etc.) en je voert reparaties uit waar nodig. Je bekleedt een rol met uiteenlopende werkzaamheden en hier zet jij je kennis en creativiteit volop bij in. In de rol van gereedschapbeheerder beheer jij het gereedschapmagazijn en de automatische bestelkasten, ben je verantwoordelijk voor het voorinstellen van de gereedschappen en de op- en afbouw van de gereedschappen.

Dit zijn je werktijden
Je werkt in dagdienst.

Functie-eisen
Je hebt ruime ervaring in de wereld van metaalbewerking als (fijnmechanisch) bankwerker of jij hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een vakman of vakvrouw binnen deze wereld. In deze rol kun jij zeer relevante ervaring opdoen waar jij gedurende je verdere carrière de vruchten van zult plukken. Je wordt hierbij ondersteund door ervaren collega's. Kortom, elke dag heb jij de ambitie om jezelf door te ontwikkelen binnen jouw vakgebied en om mee te groeien met De Rooy om samen grootse prestaties te leveren. Om dit samen te bereiken zijn ze op zoek naar teamspelers met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel, doelgerichtheid en gevoel voor kwaliteit. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:
• een gedreven vakman of vakvrouw met enkele jaren aan relevante werkervaring of gemotiveerde talenten met een LBO / MBO opleiding in een technische richting;
• je hebt ervaring met tekening lezen en je beschikt over een goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht;
• je bent praktisch ingesteld met een sterke drang tot verbeteren, jij bent een denker én een doener;
• je hebt kennis van materialen zoals gereedschapsstaal, RVS, aluminium, hardox, chroomnikkelstaal of de bereidheid dit te leren;
• je bent oplossingsgericht en weet voor elke uitdaging een passende oplossing aan te dragen middels je inzicht, creativiteit en innovativiteit;
• je streeft naar kwaliteit en je focust graag op details, nauwkeurigheid is in deze rol van groot belang;
• je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures