Teamleider Werkvoorbereiding

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
17 dagen geleden
€ 17,31 - 20,19 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 4 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime teamleider / meewerkend voorman werkvoorbereiding in dagdienst. 

De opdrachtgever
Bij onze opdrachtgever ontwikkelen, produceren en verkopen ze hoogwaardige machines.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met
meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen?
Als teamleider werkvoorbereiding (factory engineering) las en plaatbewerking functioneer je als teamleider van een team van 5 factory engineers. Je bent binnen jouw team vaktechnisch hét aanspreekpunt vanuit factory engineering voor zowel de nieuwe New Product Introduction (NPI) projecten als de programma managers van de lopende programma’s. Daarnaast ben je vanuit een projectmanagement rol verantwoordelijk om vorm te geven aan technologie- / investering projecten binnen de las- en plaatfabriek.
Als teamleider zorg je verder dat je alles binnen de gestelde financiële doelstellingen en volgens de juiste specificaties uitgevoerd. Je anticipeert op mogelijke bottlenecks binnen je afdeling én in het productieproces. Je voert hier structurele verbeteringen in door. In nauw overleg met collega’s van andere disciplines dek je het terrein van QLTC (Quality, Logistics, Technology, Costs) af voor jouw afdeling. Daarnaast ben je  ook verantwoordelijk voor de personele bezetting.

Je rapporteert aan de manager werkvoorbereiding en CAM beheer en je bent lid van een team teamleiders die samen met de manager de afdeling werkvoorbereiding en CAM beheer aansturen. Het realiseren van grote veranderingen binnen een dynamische afdeling zie je als een grote uitdaging.

Werktijden:
Dagdienst

Functie-eisen:
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau op het gebied van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare richting.

Andere belangrijke kenmerken voor het vervullen van de functie van teamleider zijn:
• Je beschikt over ervaring in werkvoorbereiding en je hebt kennis van logistieke productieprocessen
• Je beschikt over vakinhoudelijk kennis inzake las- en plaatwerk 
• Ervaring met project management is gewenst 
• Je hebt kennis van en ervaring met lean manufacturing, one piece flow en kwaliteitsprogramma's zoals     SPC, 6 Sigma. 
• Je bent motiverend, besluitvaardig en bezit over doorzettingsvermogen
• Je communiceert op alle niveaus binnen de organisatie
• Leidinggevende ervaring is een pré.        
• Je bent in staat om verandertrajecten door te voeren.

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij