Manufacturing Engineer NPI

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
291 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze relatie te Eindhoven zijn wij opzoek naar een Manufacturing Engineer NPI.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
Als Manufacturing Engineer op de afdeling New Product Introduction ben je verantwoordelijk voor de maakstrategie van de interne producten en het borgen van het maakproces d.m.v. het vastleggen en organiseren van de productieflow, proces FMEA’s en het opzetten van Control Plans voor High Impact onderdelen. Daarnaast ondersteun je de productie bij het realiseren en kwalificeren van prototypes en pilots richting volume fabricage, waarbij je de technische verantwoordelijkheid draagt. Tevens ben je verantwoordelijk voor technische vrijgave van nieuw productdocumentatie en acceptatie m.b.t. maakbaarheid. Je levert DfX input aan en je participeert in ontwikkelteams (intern en/of extern) m.b.t. maakbaarheid. Je draagt de zorg voor het vrijgeven en vastleggen van de technische aspecten middels het Product Generatie Proces. Ook organiseer en hou je review meetings met de klant en leveranciers om technische issues op te lossen en vrijgave te bereiken. Verder ondersteun je technisch de werkvoorbereiding en montage tijdens proto en pilot productie. Tot slot ben je het aanspreekpunt voor (technisch) klantcontact.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je een afgeronde technische HBO opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of een vergelijkbare richting) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten in de hightech machinebouw en gezien de centrale rol van deze functie ben je klantgericht en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal). Je hebt kennis van de ontwikkeling van productiesystemen en bent bekend met procesbeheersing van productie omgevingen: process flow, P-FMEA, control plan etc.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
NPI
Engineer
HBO
P-FMEA
Vergelijkbare vacatures