Boormeester verticale boringen

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
10 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Milieu
Branche: Milieudienst
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Heb jij oog voor veiligheid en milieu en een agrarische of technische achtergrond? Lees snel verder! Wellicht ben jij de perfecte kandidaat.  Het betreft een fulltime functie die uitgevoerd wordt vanuit Son of Waddinxveen. 
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in geotechnisch en milieutechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland, met de beschikking over een eigen laboratorium, opereren zij vanuit vier vestigingen.
 
Wat ga je doen?
 Het uitvoeren van een kwalitatief gedetailleerde en betrouwbare grondboring (klasse 1 boringen) vormen hoofdbestanddeel van de dagelijkse werkzaamheden. Je neemt als boormeester verticale boringen middels de puls-boortechniek geroerde en ongeroerde monsters (type Ackermann steekbus) uit de grond, die worden vervolgens in het eigen laboratorium benut voor grondmechanisch laboratoriumonderzoek. 
Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit:
- Het vastleggen van specifieke gegevens met betrekking tot de opgeboorde grond (laagopbouw, volumegewicht, etc.); 
- Het installeren van peilbuizen voor monitoring en kwaliteitsbepaling grondwater; 
- Contact en overleg met interne projectleiders en adviseurs, terreineigenaren, etc. voorafgaand aan of tijdens de werkzaamheden. 
 
Wie ben jij?
Jij bent een gedreven en detailgerichte kartrekker met kennis in de ondergrond (of interesse in het verder opbouwen van kennis). Jij hebt bijvoorbeeld een agrarische of technische opleiding op MBO-niveau. Bij voorkeur heb je ervaring en kennis op het gebied van verticale grondboringen. 
Je hebt een goed technisch inzicht en bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten en verliest daarbij de planning niet uit het oog. Je bent innovatief en een echte aanpakker die er niet vies van is om vuile handen te krijgen. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Bovendien ben je flexibel ingesteld en stressbestendig. 
 
Functie-eisen:
- Je beschikt over een agrarische of technische opleiding (MBO niveau);
- Rijbewijs B-E (C is een pré, code95 geen noodzaak);
- Je hebt een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit; 
- Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; 
- Je hebt ervaring en/of affiniteit in een functie in de ondergrond (bijv. een kraanmachinist, je zal dan starten als assistent boormeester met vervolgens doorgroeimogelijkheden naar boormeester);
- Je hebt oog voor veiligheid en milieu;
- Je bent stressbestendig;
- Je bent bereid om bij specifieke projecten in hotels te verblijven. Dit in verband met werkzaamheden buiten de regio. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden