Boormeester verticale boringen

Son, Nederland
Vacature is vervallen
148 dagen geleden
€ 10 - 20 per uur
Categorie: Milieu
Branche: Milieudienst
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Son zijn wij op zoek naar fulltime boormeester verticale boringen in 
dagdienst
 
De opdrachtgever
De organisatie is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in geotechnisch en milieutechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland, met de beschikking over een eigen laboratorium, opereren zij vanuit vier vestigingen.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Het uitvoeren van een kwalitatief gedetailleerde en betrouwbare grondboring (klasse 1 boringen) vormen hoofdbestanddeel van de dagelijkse werkzaamheden. Je neemt als boormeester verticale boringen middels de puls-boortechniek geroerde en ongeroerde monsters (type Ackermann steekbus) uit de grond, die worden vervolgens in het eigen laboratorium benut voor grondmechanisch laboratoriumonderzoek. 
 
Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit:
- Het vastleggen van specifieke gegevens met betrekking tot de opgeboorde grond  (laagopbouw, volumegewicht, etc.); 
- Het installeren van peilbuizen voor monitoring en kwaliteitsbepaling grondwater; 
- Contact en overleg met interne projectleiders en adviseurs, terreineigenaren, etc.  voorafgaand aan of tijdens de werkzaamheden. 
 
Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst.
 
Functie-eisen
Jij bent Een gedreven en detailgerichte kartrekker met kennis of de interesse in het verder opbouwen van kennis in de ondergrond. Wij denken hierbij aan kandidaten met een agrarische of technische opleiding op MBO-niveau en bij voorkeur met ervaring en kennis op het gebied van verticale grondboringen. Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten  en verliest daarbij de planning niet uit het oog. Je bent innovatief en een echte aanpakker die er iet vies van is om vuile handen te krijgen. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Je bent iemand die flexibel is ingesteld en stressbestendig is.
 
Wat vragen we?
- Opleiding MBO, agrarische of technische opleiding
- Rijbewijs B-E (C is een pré, code95 geen noodzaak)
- Een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit
- Bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
- Ervaring en/of affiniteit in een functie in de ondergrond zoals bijv. een kraanmachinist behoort ook tot de mogelijkheden, dan zal je starten als assistent boormeester met vervolgens afhankelijk van je kennis en kunde doorgroeimogelijkheden naar boormeester.
- Oog voor veiligheid en milieu
- Stressbestendig
- In verband met werkzaamheden buiten de regio bereidheid om bij specifieke projecten (sporadisch) in hotels (kost) te verblijven
- Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Een representatief voorkomen (jij bent immers ons visitekaartje bij de klant)
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden