Line Feeder Assemblage

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
9 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 14 - 14 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Helmond zijn wij op zoek naar fulltime logistiek medewerker (Line Feeder Assemblage) in dagdienst.
 
De opdrachtgever
Bij onze opdrachtgever in Helmond werk je niet alleen in een schone en moderne fabriek, maar denk je ook mee over de maakbaarheid en functionaliteit van machines en modules. Doordat zij zowel ontwikkeling als productie onder één dak gehuisvest hebben zijn zij in staat complexe vraagstukken als one-stop-shop toeleverancier te realiseren. De klanten van deze opdrachtgever bevinden zich onder andere in de medische- en semiconductor industrie. Daarnaast zijn ze ook actief in de food, verpakking en infra sector. Door deze spreiding in markten werk je mee aan allerlei projecten: van verpakkingsmachines, koelsystemen tot de ontwikkeling van een dakconstructie voor een museum. Veel variatie en uitdaging dus op het gebied van engineering, projectmanagement, productie en logistiek. 
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Orderkarren voorbereiden voor montage;
Orders controleren op verpakking;
Issues aannemen en afstemmen;
Aanvullen grijpvoorraden;
Dagelijkse afstemming met de afdeling planning, logistiek en assemblage;

Werktijden
In deze functie werk je in dagdienst.

Functie-eisen:
  • Zelfstandige betrouwbare werknemer met een hands-on mentaliteit die het leuk vindt om als spin in het web te fungeren;
  • Kennis van geautomatiseerde systemen;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van logistieke- en assemblage processen.
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures