Lead Hardware Engineer/Architect

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
122 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Lead Hardware Engineer/Architect.

Bedrijfsomschrijving:
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Functieomschrijving:
Binnen het multidisciplinaire projectteam van de klant bepaal je samen met de andere disciplines de totale architectuur van de machine. Als geen ander ben je in staat om de eisen en wensen van opdrachtgevers te vertalen naar een effectieve oplossing. Je kunt zelfstandig een engineeringstraject opzetten dat je samen met jouw interne projectteam realiseert. Je creëert een positieve werkomgeving en werksfeer waarin jouw collega (junior) engineers zich kunnen ontwikkelen en onze klanten optimaal bediend worden.

Functie-eisen:
Je hebt een HBO opleiding richting elektrotechniek, mechatronica of aandrijf- en besturingstechniek en hebt aantoonbare ervaring als Lead Engineer. Daarnaast beschik je over een ruime technische kennis van de industriële automatisering en ben je vertrouwd met machinebesturingen. Ervaring met EPLAN is een must en ervaring met SEE Electrical is een pré. Je bent resultaatgericht, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig, en beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures