Distributiemonteur Gas & Water

Someren, Nederland
Solliciteer
19 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 - 17 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Someren zijn wij op zoek naar een fulltime distributiemonteur Gas en Water in dagdienst.
 
De opdrachtgever 
De organisatie is een regionaal opererende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken ( coax en glasvezel). De organisatie zorgt dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Daarnaast heeft de organisatie ook diverse lastechnieken in huis, zoals fotolassen, spiegellassen en elektrolassen, welke behoren tot de uitrusting van de organisatie.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen? 
Als Distributiemonteur gas en water voer je zelfstandig werkzaam uit op het gebied van gas en water  leidingwerkzaamheden. Je bent gewend om sturing te geven aan collega’s en je bent oplossingsgericht aan het werk waarbij de kwaliteit van het werk gewaarborgd is. Tijdens de afwezigheid van de uitvoerder ben je het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers. 
Dit zijn je werktijden
Je werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.15 uur. 
 
Functie-eisen 
• Je beschikt over het diploma Vakman Buizenlegger of het diploma eerste monteur gas/ water en warmte, beiden niveau 3; 
• Je bent in het bezit van een VCA, Veilig werken langs de Weg, BLS, Asbestherkenning, Brandbestrijding en de veiligheidscertificaten VIAG AVP en KIAD; 
• Je beschikt over een geldig B rijbewijs; 
• Je bent kwaliteitsbewust. 
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures