Magazijnmedewerker

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
483 dagen geleden Vast
Categorie: Agrarisch
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een organisatie in Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een Magazijnmedewerker.

Het betreft een fulltime functie voor een langere periode. Werktijden zijn van 6:00 uur tot 20:00 uur in wisseldiensten.

Bedrijfsomschrijving:
Deze organisatie is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.

Functieomschrijving:
Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het tijdig en tegen de juiste voorwaarden klaarzetten van producten voor zowel interne als externe klant. Je verzamelt de orders voor de interne/externe klant en signaleert afwijkingen op orders. Daarbij stel je orders samen aan de hand van een verzamellijst m.b.v. een elektrische pompwagen en controleert de producten op uiterlijke kwaliteit. Je meldt onvolkomenheden en het niet voorradig zijn van producten. Ook verplaats je de voorraad, zowel fysiek als systeemtechnisch (m.b.v. een scanner) en tot slot heb je contact met de commerciële afdeling en verpakkingsafdeling.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je MBO niveau en affiniteit met logistiek. Affiniteit met AGF en ervaring met een elektrische pompwagen is een pre. Als laatste beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Magazijnmedewerker
Logistiek
AGF