Software ontwikkelaar

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
121 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: ICT, Software Development en Architectuur
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Son zijn wij op zoek naar een Software ontwikkelaar
 
Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in geotechnisch en milieutechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland, met de beschikking over een eigen laboratorium, opereren zij vanuit vier vestigingen.
 
Door groei en ontwikkeling bij onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven software ontwikkelaar. 
 
Onze opdrachtgever is een geotechnisch en milieutechnisch onderzoeks- en adviesbureau. Zij beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratoriumonderzoek en geo-monitoring. Als één van de grootste spelers in Nederland opereren zij vanuit verschillende vestigingen. 
Deze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. Zij werken voor Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren. Zo voerden zij projecten uit in België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Engeland, Hongarije, Polen en Rusland. 
 
Wat ga je doen? 
Je zal nauw betrokken zijn bij de implementatie, configuratie en verbetering van de verschillende software modules. Daarnaast dienen er de komende tijd een aantal nieuwe applicaties gebouwd te worden om de almaar complexere projecten met efficiëntie en een hoge kwaliteit te kunnen opleveren. Daarom zal je in samenwerking met de gebruikers de diverse eisen en specificaties vertalen naar een functioneel ontwerp om vervolgens de applicatie samen met de andere software ontwikkelaars te ontwerpen en testen. 
 
Wie ben jij?
Een ervaren software ontwikkelaar die goed kan luisteren naar de vraag van de gebruiker en indien nodig kritische vragen stelt om de vraag te verhelderen. Je hebt een creatieve en gestructureerde aanpak waardoor je in staat bent diverse applicaties te ontwikkelen en te beheren. Je bent niet vies van een flinke technische uitdaging en beschikt over een analytisch blik om deze problemen samen op te lossen. Verder vind je het fijn om ICT-projecten van A tot Z op te pakken waarbij je zowel in teams als individualistisch te werk kan en wil gaan. 
Je wilt jezelf ontplooien, maar daarnaast ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van je team. Je kunt goed samenwerken en beschikt over plan- en organisatievaardigheden. Onze vier kernwaarden zijn op je lijf geschreven: kennis, kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit. 
 
Daarnaast beschik je over:
• HBO/ Universitair werk- en denkniveau; 
• Minimaal 3-5 jaar ervaring met het ontwikkelen van software; 
• Ervaring met gestructureerd programmeren, object georiënteerd programmeren is een pre; 
• Ervaring met Delphi en/of Python zijn een pre;
• Kennis van database technieken (ontwerpen/ SQL); 
• Goede luistervaardigheden, analytisch en resultaatgericht;
• Indien je over leidinggevende capaciteiten beschikt, bestaat er de mogelijkheid om deze in te zetten;
• Een flexibele “hands on” mentaliteit.
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden