Internationaal Field Service Engineer

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
320 dagen geleden Vast
Categorie: Engineering
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Internationaal Field Service Engineer. ca. 50% reizen wereldwijd.


Organisatie:

Deze organisatie is een wereldwijd opererende organisatie en ontwikkelen, produceren en verkopen hoogwaardige machines voor de verpakkings- en tabaksindustrie.

Functie-omschrijving:
Als internationaal service engineer word je in een vroeg stadium betrokken bij het opleveringsproces. Jij maakt deel uit van het team dat zowel de interne oplevering vanaf de fabriek als de klant afname uitvoert. Op locatie bij de klant ben je verantwoordelijk voor de ingebruikname van de machine; je controleert of de besturingen, aandrijvingen en de mechanische delen volgens de in de handleiding gestelde specificaties zijn afgesteld. Vervolgens voer je een testtraject uit waarin je systematisch de verpakkingsmachines controleert op de juiste werking. Eventuele storingen los je op na grondige analyse van de oorzaak. Als de verpakkingsmachine perfect werkt, lever je hem op aan de klant; je verzorgt een uitgebreide training aan de operators en technische dienst waarbij je hen op de hoogte brengt van de werking van de machine en het onderhoud.

Mocht er tot slot na oplevering een storing optreden of onderhoud nodig zijn dan voer jij dit op locatie uit. Gedurende je werkzaamheden houd je gedetailleerde rapportages bij van de vorderingen alsmede de storingen die je tegenkomt. In deze functie ben je voornamelijk zelfstandig bezig. Aansturing vindt enkel plaats op hoofdlijnen en je krijgt veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te lossen. Dit brengt ook de nodige verantwoordelijkheid met zich mee.


Functie-eisen:

- Een afgeronde technische MBO opleiding.
- Je bent technisch (mechanisch, elektro en software matig) sterk.
- Ervaring in de verpakkingsindustrie is een pré.
- Goed in het overbrengen van informatie-trainingen.
- In het bezit van rijbewijs B.
- Bereid tot veelvuldig internationaal reizen.
- Communicatief vaardig en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Oplossingsgericht, creatief, klantgericht, analytisch en volhardend.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden