Service- en onderhoudsmonteur beveiliging

Udenhout, Nederland
Solliciteer
19 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 - 20 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een opdrachtgever met meerdere vestigingen in en rondom Brabant, zijn we op zoek naar een fulltime Service- en onderhoudsmonteur beveiliging in dagdienst. 
 
De opdrachtgever
Deze organisatie is een modern installatiebedrijf. Als totaalinstallateur die elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt bieden zij integrale oplossingen. Met een diversiteit aan disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, domotica, inspectie, beheer & onderhoud en service – zijn ze actief in een zeer brede markt.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Als servicemonteur bied je de klant een oplossing. Dankzij jouw technische skills kunnen dure machines in bedrijfshallen zo snel mogelijk worden gered wanneer er brand uitbreekt en ziet een bewoner van een slimme woning via een app met camerabeelden precies wie er ’s avonds laat voor zijn deur staat. Je krijgt de mogelijkheid om je te specialiseren in de meest complexe systemen.
-  Je komt in actie bij onderhoud, storingen en defecte beveiligingsinstallaties. Hierbij stel jij de  diagnose en verhelp je de storing waar mogelijk zelfstandig;
- Je komt in actie bij onderhoud, storingen en defecte beveiligingsinstallaties. Hierbij stel jij de  diagnose en verhelp je de storing waar mogelijk zelfstandig;
- Je stemt je werk goed af met de klant en zorgt dat de klant zo min mogelijk hinder  ondervindt van de werkzaamheden;
- Nu je toch op locatie bent, inventariseer je direct de actuele technische staat van de camera-,  inbraak-, brandveiligheids- en/of toegangscontrolesystemen. Mede dankzij jou kunnen we op  tijd het benodigde onderhoud uitvoeren;
- Voor sommige projecten doe je samen met de werkvoorbereider een  projectbeheersingsonderzoek waarbij je een inschatting maakt van werkuren, kosten en de  voortgang. 
 
Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst. 
 
Functie-eisen
- Jij bent in het bezit van een MBO diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau;
- Een MBV- of TBV-diploma is een must; 
- Je hebt enkele jaren ervaring als monteur in de elektro- of beveiligingstechniek;
- Je bent flexibel en kunt snel schakelen;
- VCA Basis is een pre;
- Je bent in het bezit van je rijbewijs B.
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures