Demontage medewerker

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
11 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11,41 - 13,46 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een demontage medewerker in 2 ploegendienst. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever produceert, beheert en distribueert klant specifieke verpakkingsoplossingen voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Je komt te werken in het service center. Op deze locatie wordt service verleent op verpakkingen voor de hightech industrie. Verpakkingen worden onder andere gecontroleerd op mechanische functionaliteit en cosmetische uitstraling.  Bepaalde high tech verpakkingen worden niet langer meer gebruikt voor de opdrachtgever en dienen gedemonteerd te worden. 
Je gaat high tech verpakkingen met beleid uit elkaar halen en je zorgt ervoor dat de  “Repair zone” logistiek ordelijk bijgehouden wordt. 
 
Dit zijn je werktijden
Voor deze locatie zijn we op zoek naar een fulltime demontage medewerker in 2 ploegen (05.45-14.45 uur / 15.15-00.15 uur). 
 
Functie-eisen
Beheersing van de Engelse taal (Nederlands is een pré); 
Je hebt ervaring met hout en gereedschap. 
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures