Tekenaar/Constructeur

Helmond, Nederland
Solliciteer
314 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor een organisatie in Helmond zijn wij op zoek naar een Tekenaar/Constructeur.

Het betreft een fulltime functie voor een langere periode.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is contractontwikkelaar en toeleverend producent van modules en systemen aan OEM's. Ontwikkelen, produceren en assembleren gebeurt onder één dak waardoor informatie uitwisseling en kennisdeling optimaal is, met alle voordelen voor de klant. De organisatie biedt in-house applicatie expertise o.a. op het gebied van doseren, koelen, verwarmen en positioneren en ontwerp van frames en covering.

Functieomschrijving:
Als Tekenaar/Constructeur ga je zowel zelfstandig als in teamverband binnen de projecten werken aan een grote diversiteit van producten, zoals (onderdelen van) samengestelde machines en modules. Daarnaast ontwikkelen we veel van onze eigen productiemiddelen en productielijnen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van productontwerpen in 3D en 2D en je voert de bijbehorende statische berekeningen uit. Je zet de benodigde technische productinformatie (TPD) op en bent verantwoordelijk voor een goede overdracht naar onze productie-engineers en proto-afdeling. Je bent zeer nauw betrokken bij de doorontwikkeling van proto-delen.

Functie-eisen:
HBO Werktuigbouwkunde niveau verkregen door opleiding of werkervaring;
Ervaring met design in CAD-pakketten, bij voorkeur SolidWorks en/of UniGraphics;
Ervaring in het werken met projecten in een professionele industriële omgeving en het integreren van maakbaarheid in productontwerpen.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
HBO
CAD
Tekeningen
Tekenaar
Constructeur
Vergelijkbare vacatures