Ervaren Technische Recruiter

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
188 dagen geleden Vast
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Ervaren Technische Recruiter.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever is een gerenommeerde specialist op het gebied van technische arbeidsbemiddeling in Midden en Zuid-Nederland. Momenteel heeft de opdrachtgever 7 vestigingen in Nederland met circa 350 medewerkers in totaal.

Techniek wordt steeds belangrijker in de wereld. Elke dag zijn er boeiende ontwikkelingen die het leven innovatiever en mooier maken. Onze opdrachtgever wil daaraan een kwalitatieve bijdrage leveren, door belangrijke spelers in de proces- en maakindustrie van de beste technische professionals te voorzien.

De opdrachtgever wil enorme groei realiseren voor de HBO Tak. Kosten nog moeite worden gespaard om te innoveren en positioneren, waaronder met moderne, uitdagende reclame en marketingcampagnes. Ook is nieuw en ervaren leiderschap aangetrokken. Last but not least wordt het HBO-team verder versterkt om deze groei te realiseren.

Functieomschrijving:
Aan jou de uitdaging om deze tak nog meer zichtbaar en kenbaar te maken op de arbeidsmarkt. Om het juiste gevoel over te brengen aan de technici en door deze opdrachtgever verder te laten groeien door 25 kwalitatief goede HBO-technici aan te trekken in 2019. Dit doe je door jouw beste search-skills in te zetten, maar ook zeker door je te focussen op employer branding en het maken van strategische wervingsplannen. Hoe je dat doet? Daar mag jij je creativiteit en expertise op uitleven. Daar krijg je veel vrijheid in! Jij wordt gezien als professional die zichzelf ook wil blijven ontwikkelen. Aan jou simpelweg de taak om het proces van search tot aanname nog verder te professionaliseren, zodat deze zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt.

Functie-eisen:
• HBO denk/-werkniveau;
• Minimaal 3 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van hoger opgeleide technici (proces/-maakindustrie);
• Actuele kennis van de arbeidsmarkt en nieuwste recruitment-technieken;
• Je hebt een passie voor techniek en de mens achter de techniek;
• Je denkt in kansen en mogelijkheden, hebt ondernemerschap;
• Resultaatgericht met een flinke dosis doorzettingsvermogen;
• Probleemoplossend vermogen;
• Zelflerend vermogen, drive om te leren;
• Relaties opbouwen en onderhouden is jouw natuur.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Recruiter
Technisch