Montagemedewerker

Veghel, Nederland
Vacature is vervallen
314 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
We zijn voor een relatie in Veghel op zoek naar een fulltime Montagemedewerker. Het betreft een functie voor een lange periode.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het maken van kozijnen en gevelsystemen.

Functieomschrijving:
In deze functie ga je de gegeven productietaken binnen de daarvoor vastgestelde eisen met betrekking tot productkwaliteit en behaalde norm- en levertijd uitvoeren. Hierbij neem je deel aan verbetertrajecten met betrekking tot het Lean Six Sigma programma behoort ook tot een van de kerntaken. Je draagt de zorg over het assembleren, afstellen, verpakken en gereed melden van producten. Je stelt machines en gereedschappen correct in volgens gestelde procedures en bewaakt de kwaliteit. Ook bewaak je de veiligheid en ordelijkheid (Lean 5S) van je werkplek en werkomgeving. Tot slot voer je licht administratieve taken uit ter ondersteuning aan het productieproces.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je ervaring in het assembleren aluminium kozijnen en gevelsystemen. Er is geen specifieke opleiding vereist, een technische achtergrond is een pre. Je hebt voldoende beheersing van de Nederlandse (Engelse taal is een pre). Verder heb je voldoende sociale en communicatieve vaardigheden en kan je werken met gedetailleerde maatvoering.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Montagemedewerker
Assemblage
Assembleren
Montage
Vergelijkbare vacatures