Lead Electrical Hardware Engineer

Vacature is vervallen
160 dagen geleden Vast
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Lead Electrical Hardware Engineer.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
De Electrical Hardware Engineer is onderdeel van een multidisciplinair project team en betrokken bij de realisatie van mechatronische oplossingen voor onze klanten. Onze klanten opereren in verschillende internationale markten, bijvoorbeeld op het gebied van Science & Technology, Solar & Energy, High Speed Product Handling en Robotics. Je ontwerpt en tekent elektrische schema’s in EPLAN. Je ontwerpt besturingsconcepten en werkt met PLC’s (Siemens, Beckhoff, Allen Bradley)
Naast je bijdrage tijdens concept, realisatie en installatie, lever je ook technische support aan de afdelingen Accountmanagement en Purchasing. Op die manier ben je intensief betrokken bij het gehele project van initieel klantcontact tot en met de uiteindelijke installatie bij de klant.

Functie-eisen:
- HBO Elektrotechniek / Mechatronica
- Aantoonbare ervaring in turn-key mechanisatie projecten (van ontwikkeling t/m installatie bij de klant), vooral op gebied van E-Hardware, PLC en montage
- Minimaal 5 jaar ervaring in (internationale) bedrijfsmechanisatie
- Teamspeler, goede communicatievaardigheden zowel intern als naar de klant en je beschikt over een pragmatische instelling
- Kennis van Engelse taal in woord en geschrift
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden