Heftruckchauffeur

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
19 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11,52 - 13,78 per uur
Categorie: Agrarisch
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een fulltime heftruckchauffeur in verschoven diensten. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
In deze functie sla je de aangevoerde producten op in de daartoe bestemde plaats in de koelcellen. Verder draag je de zorg voor het bevoorraden van sorteer-/verpakkingsafdelingen en afvoeren van verpakte producten en zorg je voor de aan- en afvoer van lege fusten. Tot slot handhaaf je alle voorgeschreven richtlijnen.
 
Dit zijn je werktijden
Je werkt in een verschoven diensten systeem tussen 06.00 uur en 02.00 uur. Tevens wordt er roulerend op zaterdagen gewerkt (1 ploeg tot ± 15:00 uur).
 
Functie-eisen
Als geschikte kandidaat heb je ervaring in de aan- en afvoer van productielijnen (must!), bij voorkeur in de foodsector (pre). Daarbij ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en heb je enige kennis van de Duitse en Engelse taal (mondeling). Je bent een teamspeler en bent bedreven in het hoofdrekenen. Ook heb je een flexibele instelling en geen 8 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken (tussen 6:00-02:00 uur) en je bent ook bereid om roulerend op zaterdagen te werken (1 ploeg tot ± 15:00 uur).
 
Wat kun je verwachten? 
- een veelzijdige functie binnen een dynamisch en sterk groeiend familiebedrijf, waar ontwikkeling en persoonlijke groei gestimuleerd wordt;
- Marktconform salarisniveau passend bij jouw ervaring en achtergrond;
- Gezonde secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder om de week een goed gevulde groente- en fruitkist en gratis fitnessfaciliteiten;
- Fulltime aanstelling (40 uur) met uitzicht op een vast contract.
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
 
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden