Meewerkend Voorman/Machine Operator

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
314 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij opzoek naar een Meewerkend Voorman/Machine Operator.

Bedrijfsomschrijving:

Onze opdrachtgever produceert complexe bedradingen en kabelbomen voor producenten van o.a. meet- en regelapparatuur, medische apparatuur, landbouwmachines etc. in de Benelux. Tevens distribueren zij technische componenten rondom bedrading en printplaten.

Functieomschrijving:
In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op onze machineafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productie op volautomatische machines van draden en kabels. Het programmeren en juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. Om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit. Verder zorg je voor een correcte registratie van machine en mantijden, verzorg je het dagelijks onderhoud van de machines en verhelp je kleine storingen. Je doet voorstellen ter verbetering van het productieproces. Je bent in staat om de afdeling te sturen (4 á 5 personen) en goed samen te werken met verschillende afdelingen waaronder de planning. Je combineert daarbij productieorders om omsteltijden re reduceren, en verdeelt vervolgens het werk aan de hand van de productieplanning. Tijdens de productie houd je de voortgang op de afdeling in de gaten, zodat de planning gehaald wordt.

Functie-eisen:
Je beschikt over een diploma MTS Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde/Mechatronica of een gelijkwaardig opleidingsniveau dat je in je werkpraktijk hebt verkregen. Je hebt ervaring in het aansturen van een kleine productieafdeling. Ook beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tot slot krijg je een gedegen opleiding voor het afstellen van de gereedschappen en het produceren op de machines.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Meewerkend
Voorman
machines
machine
Machine Operator
Vergelijkbare vacatures