Factory Engineer NPI / Werkvoorbereider

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
658 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie te Eindhoven zijn wij opzoek naar Factory Engineer NPI / Werkvoorbereider.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
In deze functie maak je onderdeel uit van een team dat vanuit technisch oogpunt de basis vormt van het productieproces van elk artikel. Binnen de afdeling vinden er vele veranderingen plaats wat er toe leidt dat de organisatie naar een hoger niveau gebracht wordt. Om deze veranderingen te realiseren, is je bijdrage als Factory Engineer van onmisbaar belang. Daarnaast ben je bezig met het bepalen van de maakstrategie en routing van complexe producten. Verder ga je de productdocumentatie opstellen, waarmee de operators de artikelen op tijd, in de juiste kwaliteit en volledig kunnen produceren. Je begeleidt het productieproces vanuit de NPI (prototype) fase naar de fase van procesbeheersing. Begeleiden van de lopende productie vanuit technisch oogpunt en bijsturen waar nodig hoort ook bij de werkzaamheden. Je bekijkt van elk proces met voortdurend het oog op structurele verbetering, waarbij een business case het uitgangspunt van elk verbeteringsproject vormt. Ook stel je je als producteigenaar op bij het maakproces en tot slot stuur je de kostprijsreductie.

Functie-eisen:
Je beschikt over een werk- en denkniveau MBO/HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Daarbij heb je 3 tot 10 jaar werkervaring in een dynamische technische productie omgeving. Kennis van verspanende bewerkingstechnieken is een must. Daarnaast is kennis van volgende processen is een pre: reinigingsprocessen, soldeerprocessen en oppervlaktebehandelingen. Tot slot is de kennis van LEAN, 6σ, TPM, FMEA, 8D evenals CAD/CAM een pre.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Techniek
Engineer
NPI
Fabriek
Werkvoorbereider
Vergelijkbare vacatures