Servicecoordinator beveiliging

Udenhout, Nederland
Solliciteer
19 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2400 - 3000 per maand
Categorie: Dienstverlening, Beveiliging
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een opdrachtgever in Udenhout, zijn we op zoek naar een fulltime service coördinator Beveiliging in dagdienst. 
 
De opdrachtgever
Deze organisatie is een modern installatiebedrijf. Als totaalinstallateur die elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt bieden zij integrale oplossingen. Met een diversiteit aan disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, domotica, inspectie, beheer & onderhoud en service – zijn ze actief in een zeer brede markt.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Of het nu gaat om een beveiligingssysteem in een distributiecentrum of over een brandbeveiligingsinstallaties in een ziekenhuis: goed onderhoud is van belang voor een optimale levensduur van deze beveiligingsinstallaties. En bij storingen aan systemen is het belangrijk dat ze correct verholpen worden. Jij bent als servicecoördinator beveiliging de beslissende schakel in de afhandeling van service, onderhoud en reparaties.
Werken de beveiligingscamera’s bij een distributiehal niet? Geeft het beveiligingssysteem in een advocatenkantoor storing? Of schakelt een organisatie de opdrachtgever in voor periodiek onderhoud aan brandmeldinstallaties of toegangscontroles? In al deze situaties komen klanten bij jou uit. Dagelijks los jij dan ook diverse vragen en problemen op. Je verricht jouw werkzaamheden op kantoor en je bent onderdeel van het team service & onderhoud.
 
Jouw taken: 
- Je staat klanten telefonisch te woord. Soms kun je ze zelf al op weg helpen, maar soms is het nodig dat een monteur langskomt. Dan plan jij een afspraak in.
- Constant controleer je of ingeplande service- en onderhoudsafspraken kloppen. Je zorgt dat er altijd een geüpdatete en heldere planning beschikbaar is voor de monteurs. Ook hou je de klanten op de hoogte van de ontwikkelingen.
- Je zorgt ervoor dat monteurs precies weten op welke adres ze moeten zijn en wat een klus inhoudt. Heeft een monteur materialen nodig? Dan bestel jij die.
- Je stelt facturen op voor klanten met behulp van de werkbonnen van monteurs.
 
Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst. 
 
Functie-eisen
- Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau. Een technische achtergrond is een pré.
- Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een technische functie.
- MBV of onderhoudsdeskundige is een pre.
- VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
- Een rijbewijs B.
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden