Hardware Engineer Semicon

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
123 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Hardware Engineer Semicon.

Bedrijfsomschrijving:
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Functieomschrijving:
Je vertaalt de eisen van de klant naar een ontwerp volgens geldende normen en bent verantwoordelijk voor de realisatie. Je hebt intensieve contacten met diverse disciplines in de eigen organisatie maar ook met bestaande en potentieel nieuwe klanten en leveranciers.

Functie-eisen:
Je hebt een HBO-opleiding richting elektrotechniek, mechatronica of aandrijf- en besturingstechniek en hebt aantoonbare ervaring als hardware engineer. Je beschikt over een ruime technische kennis van de industriële automatisering en bent vertrouwd met machinebesturingen. Ervaring met EPLAN en van geldende normen binnen de machinebouw is een must. Kennis van SEE Electrical is een pre. Je bent resultaatgericht, flexibel en houdt van technische uitdagingen. Daarnaast beschik je over goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je bent in staat een project te coördineren of enthousiast om dat bij ons te leren. Je hebt affiniteit met high tech/semicon en/of medical gerelateerde projecten in cleamroomomgeving.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures