Test Engineer

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
214 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Test Engineer.

Bedrijfsomschrijving:
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Functieomschrijving:
Voor deze dynamische omgeving zoeken wij een kwaliteitsbewuste en verantwoordelijke Test engineer die verantwoordelijk is voor het zelfstandig uitvoeren van functionele- en veiligheidstesten van besturingskasten en (mechatronische) systemen binnen de industriële automatisering.
Naast het testen binnen de muren van de opdrachtgever ga je afnames en servicewerkzaamheden uitvoeren op locatie. Je coördineert de werkzaamheden zodat deze worden uitgevoerd conform planning en specificaties en in overeenstemming met kwaliteits-, arbo- en milieuregels. Verder ben je verantwoordelijk voor de hulpmiddelen die je ter beschikking worden gesteld en voor de netheid van de werkplek. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van het bepalen van de aanpak en tijdsbesteding van werkzaamheden tot en met het testen binnen de geldende voorwaarden en specificaties.

Functie-eisen:
• Je hebt minimaal een HBO-opleiding richting elektrotechniek/ mechatronica;
• Je hebt enkele jaren ervaring in het zelfstandig testen van besturingskasten;
• Het lezen van schema’s, toepassen van functionele testprogramma’s en de noodzakelijke elektrische richtlijnen en normen kennen geen geheimen voor je;
• Je hebt een ruime technische kennis van de industriële automatisering en machinebouwprojecten;
• Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Engineer
HBO
elektrotechniek
Mechatronica
Vergelijkbare vacatures