Lead Hardware Engineer

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
160 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een fulltime lead hardware engineer in dagdienst. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever produceert en levert elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwt (en incidenteel installeert) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Je gaat werken aan complexe machinebouwprojecten in een multidisciplinair team waarin jij verantwoordelijk bent voor het ontwerp. Als geen ander ben je in staat om de eisen en wensen van opdrachtgevers te vertalen naar een effectieve oplossing. Je bent verantwoordelijk voor de inzet van engineering- en tekencapaciteit binnen een team en kunt zelfstandig een engineeringstraject opzetten. Je communiceert de voortgang van de projecten aan de projectleider en manager engineering. 
 
Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst.
 
Functie-eisen
• Je hebt een hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of Aandrijf- en  besturingstechniek;
• Je hebt aantoonbare ervaring als lead engineer;
• Daarnaast beschik je over een ruime technische kennis van de industriële automatisering en  ben je vertrouwd met machinebesturingen;
• Ervaring met Eplan is een must en ervaring met SEE Electrical is een pre;
• Je bent resultaatgericht, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig, en beschikt over goede  commerciële en communicatieve vaardigheden.
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures