Medewerker inkoop

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
11 dagen geleden
€ 14 - 16 per uur
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker inkoop in dagdienst. 

De opdrachtgever
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van inkoopbestellingen en de inkoopadministratie die daaruit voortvloeit. Je bent degene die prijzen en levertijden aanvraagt bij leveranciers en deze ook bewaakt. Daarnaast bewaak je de prestaties van onze leveranciers. Je borgt de inkoopafspraken die we maken en zorgt dat alles in goede orde nageleefd wordt. Je spant je maximaal ervoor in dat de juiste materialen op het juiste moment binnen krijgen. Als een spin in het web communiceer jij tussen de opdrachtgever en hun leveranciers. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor het artikelbeheer. Dit alles maakt dat je een erg leuke, afwisselende functie hebt.

Dit zijn je werktijden
Het betreft functies in dagdienst. 

Functie-eisen
Je hebt een MBO werk- en denk niveau waar een opleiding in de richting van inkoop een pré is. Je bent accuraat, zelfstandig, assertief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord en geschrift. Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal en hebt ervaring met Microsoft office. Kennis van het programma Exact Globe is een pré. Daarnaast heb je affiniteit met techniek.

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden