Junior Accountmanager

Best, Nederland
Vacature is vervallen
104 dagen geleden Vast
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Best zijn we op zoek naar een Junior Accountmanager.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever zit in de zonweringbranche. Zij hebben een totale collectie binnen zonwering, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren. De organisatie kenmerkt zich door een informele no-nonsense cultuur met een open communicatie naar zowel collega’s als klanten.

Functieomschrijving:
Je start je dag in je bedrijfswagen, richting je eerste bezoek bij een dealer in Amsterdam. Tijdens dit bezoek bespreek je de nieuwe collectie van de raamdecoratie en de verschillende trends op het gebied van kleur en combinaties hiervan. Uiteindelijk bespreek je met de klant nog hoe hij zijn showroom beter kan inrichten. Terwijl je naar je volgende afspraak in Utrecht rijdt, bel je nog wat gemiste gesprekken terug. Onderweg zet je je auto nog even langs de kant om een boterham te eten. Na het tweede bezoek rijd je naar je laatste klant van de dag. Als je weer thuis bent schrijf je je bezoekverslagen van deze dag en bereid je het verkoopoverleg voor waarbij je trends uit de markt deelt met collega's en feedback geeft over de laatste marketingactie.

Functie-eisen:
Een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting;
Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift;
Je hebt ervaring met MS Office op gevorderd niveau;
Ervaring met een ERP pakket is voor ons belangrijk. Ervaring met Navision is een pre;

Je bent sociaal en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij bent sociaal en weet op een uitstekend niveau te communiceren met klanten. Dankzij jouw flexibele houding kun jij goed anticiperen op veranderingen en ben jij in staat om altijd oplossingsgericht te werken. Jouw betrokken houding zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen de organisatie. Je beschikt over de kracht om collega’s en klanten iedere dag opnieuw te enthousiasmeren en overtuigen.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden