Cleanroom monteur

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
73 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Beschik jij over een technische MBO opleiding niveau 3 of 4 in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica, autotechniek of een vergelijkbare opleiding? Heb jij ervaring met assemblage in de mechatronica/ fijnmontage of heb je werkervaring binnen de autotechniek? Lees dan snel verder! Wellicht ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat betekent werken via Baanbreed
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk.

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Wat ga je doen
Als cleanroom monteur bij onze opdrachtgever ga jij samen met jouw collega’s de meest complexe machines monteren, assembleren en samenstellen. Je werkzaamheden bestaan uit het assembleren van modules en systemen. Dit wordt gedaan binnen de daarvoor gestelde tijd en volgens vastgestelde functionele- en kwaliteitseisen.
Je bent werkzaam in het assemblageteam en het werk vindt plaats in een cleanroom. Je werkt op basis van technische tekeningen en/ of productiedocumentatie en vastgestelde montage- en meetvoorschriften. Daarnaast draag je de verantwoording voor het meten en registreren van producten en draag je zorg voor de productkwaliteit.

Wie ben jij
- Je beschikt over een technische mbo-opleiding, niveau 3 of niveau 4 in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica, autotechniek of een vergelijkbare opleiding;
- Je hebt affiniteit met de montage van complexe mechatronische systemen of een mechatronische achtergrond en je wilt graag leren;
- Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen;
- Je hebt ervaring met MS Office;
- Je bent bereid om in 2-ploegen te werken;
- Je bent een teamplayer en communicatief sterk; 
- Je bent proactief en denkt mee in de ontwikkeling van de afdeling;
- Je stelt je flexibel op en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures