Projectmonteur

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
160 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een fulltime project monteur in dagdienst. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever produceert en levert elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwt (en incidenteel installeert) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Als Project Monteur ben je verantwoordelijk voor het bouwen, testen en plaatsen van besturingskasten en/ of machines. Je coördineert de werkzaamheden zodat deze worden uitgevoerd conform planning en technische specificatie. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van montage tot en met inbedrijfstelling, en worden zowel in binnen- als buitenland uitgevoerd. 
 
Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst.
 
Functie-eisen
• Je bent in staat om goed samen te werken met andere afdelingen in een dynamische  omgeving;
• Je beschikt over minimaal een MBO opleiding richting elektrotechniek/ mechatronica;
• Je hebt ervaring in het zelfstandig bouwen van besturingskasten, bekabelen van machines en  het bieden van ondersteuning tijdens de inbedrijfstelling;
• Je hebt ruime technische kennis van de industriële automatisering en  machinebouwprojecten;
• Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve  vaardigheden, ook in het Engels. 
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures