Projectmonteur

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
27 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Project Monteur.

Bedrijfsomschrijving:
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Functieomschrijving:
Als Project Monteur ben je verantwoordelijk voor het bouwen, testen en plaatsen van besturingskasten en/ of machines. Je coördineert de werkzaamheden zodat deze worden uitgevoerd conform planning en technische specificatie. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van montage tot en met inbedrijfstelling, en worden zowel in binnen- als buitenland uitgevoerd.
 
Functie-eisen:
• Je bent in staat om goed samen te werken met andere afdelingen in een dynamische omgeving;
• Je beschikt over minimaal een MBO opleiding richting elektrotechniek/ mechatronica;
• Je hebt ervaring in het zelfstandig bouwen van besturingskasten, bekabelen van machines en het bieden van ondersteuning tijdens de inbedrijfstelling;
• Je hebt ruime technische kennis van de industriële automatisering en machinebouwprojecten;
• Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures