Sondeermeester

Son, Nederland
Solliciteer
238 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Voor een relatie in Son zijn wij op zoek naar een Sondeermeester.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in geotechnisch en milieutechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland, met de beschikking over een eigen laboratorium, opereren zij vanuit vier vestigingen.

Functieomschrijving:
Als Sondeermeester draag je de zorg voor het uitvoeren van een kwalitatief gedetailleerde en betrouwbare sonderingen vormen hoofdbestanddeel van de dagelijkse werkzaamheden. Je dag begint met het in werktijd rijden naar de onderzoekslocatie alwaar de sonderingen uitgevoerd dienen te worden. Vervolgens zet je de sondeerpunten uit middels de moderne GPS technologie. Uitsluitend indien er geen bereik is maak je voor het uitzetten gebruik van een meetlint. Het inmeten van de hoogte gebeurd dan door middel van een laser of een waterpas. De sondeerpunten lees je af van de aangeleverde tekeningen met daarop de interpretatie van de Klic-melding (Kabels en leidingen informatie centrum). Eenmaal op het sondeerpunt volgens tekening aangekomen beslis je terplekke of de sondering daar uitgevoerd kan worden of wellicht iets verplaatst dient te worden. Indien je de definitieve bestemming van de sondering bepaald heb, meet je deze nauwkeurig in zodat bekend is waar de daadwerkelijke sondering verricht is. Via betrouwbare technologie wordt tijdens de verwerking van de meetgegevens de data gekoppeld aan de sondering zodat de adviseur op basis van het uitgevoerde grondonderzoek een (funderings)advies kan uitbrengen.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat kan je zelfstandig bovenstaande werkzaamheden uitvoeren. Daarbij ben je iemand die opgeleid wilt worden in het uitvoeren van sonderingen, het verrichten van landmeetkundige werkzaamheden (uitzetten en inmeten onderzoekspunten) en het uitvoeren en beschrijven van handboringen. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs C.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Sondeermeester
C rijbewijs
Vergelijkbare vacatures