CNC Frezer

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
548 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een CNC Frezer.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever voert opdrachten uit voor internationale klanten in de semiconductor industrie, optische industrie, apparatenbouw en de lucht- en ruimtevaart.

Functieomschrijving:
Binnen de workflow parts is het cluster ‘CNC frezen’ verantwoordelijk voor het produceren van complexe freesdelen. Zij maken gebruik van 4- of 5-assige freesmachines voor het leveren van topwerk. Verder maken ze gebruik van een modern Cad/Cam systeem voor het maken van de meest uiteenlopende producten, van (kleine) series tot enkel stuks productie en prototypes. Met een team van zo’n 30 frezers produceren zij zeer complexe, uitdagende hoogstaande werkstukken van diverse klanten. Je produceert complexe prototypes; voor- en nabewerken van hoogwaardige (las)samenstellingen van voornamelijk aluminium en RVS. Je bent binnen het team verantwoordelijk voor het vervaardigen van high tech producten binnen de hoogst mogelijke nauwkeurigheden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het gehele freesproces en denk je mee in de bewerkingsstrategie, gereedschapskeuze, opspanningsmethode tot en met de kwaliteitsbeoordeling, voor het leveren van topwerk.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat beschik je over een uitgebreide ervaring als verspaner en heb je een grote passie voor techniek en frezen in het bijzonder. Daarnaast heb je ervaring met een 3/4-assige en bij voorkeur 5-assige freesbank. Verder beschik je over de nodige materiaal- en gereedschapskennis en heb je kennis van meetmethoden en meetapparatuur. Tevens ben je werkzaam in een verspaningsafdeling die volledig gemoderniseerd wordt en waarin stevig geïnvesteerd wordt. Maar je bent ook gericht op hoge output met de juiste kwaliteit op basis van stabiele beheerste processen. Je bent een teamspeler, flexibel, nauwgezet, gedreven en ben je bereid om te werken in 2-ploegen (vroege ochtend / late middag) of 3-ploegen. Tot slot is beheersing van Siemens en/of Fanuc besturing een pre.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures