SMD-Operator

Veldhoven, Nederland
Vacature is vervallen
37 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een relatie in Veldhoven zijn wij op zoek naar een Operator.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever is een productie- en assemblagebedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van onze opdrachtgever zijn productieontwikkeling, assemblage van hightech en electronica en produceren van kabelbomen en behuizingen.

Functieomschrijving:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van componenten op printplaten met behulp van een SMD-machine. Je voert orders uit op basis van de tekening- en instructielijst en past de machinebesturing en componenten hierop aan. Je draagt zorg voor de controle en begeleiding van het complete productieproces. Denk hierbij aan controle van de printplaten, (preventief) onderhoud aan de apparatuur, planning en beheer van het benodigde materiaal.

Functie-eisen:
Als een geschikte kandidaat heb je een opleiding op LBO/MBO-niveau (techniek) of niveau VAPRO-A. Je hebt ervaring met tekening lezen en bent een nauwkeurig persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een echte teamplayer bent.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures