Servicemonteur

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
115 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Onderhoud Gebouwen
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Servicemonteur.
Het betreft een fulltime functie.
 
Bedrijfsomschrijving
De organisatie is Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen.

We zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur voor ons eigen wagenpark, die graag in een afwisselende baan werkzaam wilt zijn. Een monteur die van aanpakken weet, technisch inzicht heeft, een servicegerichte instelling heeft en een echte teamplayer is. Binnen onze organisatie heb je een zeer zelfstandige functie waarin je volop kunt meedenken met veel opleidingsmogelijkheden. 
 
Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Samen met je collega's verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert (kleine) reparaties uit, daarnaast inspecteer je ook verstoppingen om te bekijken of je de verstopping zelf kunt verhelpen of dat je hulp in dient te schakelen van je collega's. 
 
Wat we van je vragen 
Omdat je het visitekaartje voor onze opdrachtgever bent, vinden we het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent en daarbij altijd denkt in mogelijkheden! Je kunt zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor een klus en je bent flexibel qua werktijden; als een klus om 16.00 uur nog niet af is dan vind je het geen probleem om het nog even af te maken. Ook storingsdiensten horen bij het vak, maar samen met je collega's wissel je deze diensten zo veel mogelijk af. Een opleiding met een technische achtergrond of Grond, Weg en Waterbouw is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Als je gemotiveerd bent dan leren wij jou het vak! 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden