Productiemedewerker

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
313 dagen geleden Vast
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker.

Het betreft een functie die wordt gedraaid in 3 ploegen. De werktijden staan vastgesteld op 06:00 – 14:15 (ochtend), 07:15 – 16:15 (dag) en 13:45 – 22:00 (avond). Deze diensten worden aan de hand van een schema door de productieplanner ingepland.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie ontwerpt en realiseert producten voor met name de utiliteitsbouw branche. Daarnaast zijn ze te vinden in de particuliere interieurbouw. Deze projecten worden in binnen- en buitenland gerealiseerd.

Functieomschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren van draad- en kabelbomen. Je hebt aantoonbare ervaring met het assembleren van soortgelijke technische producten. Je produceert kwalitatief goede producten volgens specificaties, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden. Het programmeren en juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. Om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.

Functie-eisen:
Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je resultaatgericht, nauwkeurig, zelfstandig, proactief en flexibel. Je hebt een affiniteit met fijnassemblage. Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste. Je krijgt een gedegen training op de werkvloer voor het assembleren van de producten die zowel met de hand als op onze machines worden vervaardigd.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden