Project assistent

Vacature is vervallen
381 dagen geleden Vast
Categorie: Technici, Productie, Planning en Kwaliteit
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Project Assistent.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
Als Project assistent ben je de spil tussen Accountmanagement, Engineering en Realisatie en werk je nauw samen met de projectmanager en het projectteam, waar je al in een zo vroeg mogelijk stadium deel van uitmaakt. Daarnaast begeleid je calculaties t.b.v. offertes op het gebied van maakdelen, OEM delen en montage m.b.t. complete (sub) samenstellingen. Je zorgt ervoor dat de juiste informatie bij elkaar komt en op tijd. Je krijgt er voldoening van orders en projecten geheel zelfstandig te coördineren, af te handelen en door ons bedrijf te leiden. Je staat op technisch gebied niet alleen de interne organisatie ter zijde, maar zeer zeker ook onze klant. In je functie behartig je zowel de technische als commerciële belangen van het bedrijf.

Functie-eisen:
- Technische MBO 4 opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde/ Mechatronica.
- Brede kennis over en ervaring met mechanische bewerkingsmethoden en assemblage van mechanische samenstellingen in de machinebouw.
- Ca.5 jr ervaring als werkvoorbereider of ervaring in een bedrijfsondersteunende afdeling in een vergelijkbare functie.
- Project afhankelijk kan het voorkomen dat er je verwacht worden dat je naar het buitenland reist (ter indicatie: gemiddeld 1 a 2 keer per jaar).
- Lezen en begrijpen van technische tekeningen is geen probleem.
- Je bent besluitvaardig, niet bang een trekkende rol te vervullen en hebt het in je, de juiste beslissingen te nemen op basis van argumenten en deze op een heldere eenduidige wijze te communiceren.
- Je bent initiatiefrijk, creatief, inventief en in staat tot commercieel denken.
- Je hebt een professionele, klantvriendelijke en open houding en bent gewend om in projectteams te functioneren.
- Je beheerst de Engelse Taal in woord en geschrift.
- Je beschikt over een rijbewijs B(E).
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden