Commercieel Medewerker Binnendienst

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
200 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever produceert, beheert en distribueert klantspecifieke verpakkingsoplossingen voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.

Functieomschrijving:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goede en accurate dagelijkse communicatie met de klant, bewaking en correcte behandeling van offertes, levertijden en leveringen en afroeporders. Dit zodanig dat relaties hierdoor uitgebouwd worden. Daarbij draag je de zorg voor de orderinvoer en het bevestigen van orders. Je stelt diverse weeklijsten op en zorgt voor de afhandeling van klantvragen per email en telefoon. Je bewaakt geblokte facturen, fiatteert de orders t.b.v. facturatie en zorgt voor de klachtenafhandeling. Tot slot ga je incidentieel klanten bezoeken.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je een afgeronde MBO+ of HBO diploma. Daarbij heb je minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een productie-/verkooporganisatie. Verder heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre). Tot slot heb je kennis van Microsoft Office en engie affiniteit met techniek is een pre.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Commercieel
Binnendienst
Microsoft Office
Techniek
Vergelijkbare vacatures