Medewerker Cleaning Center (2 ploegendienst)

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
4 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2200 per maand
Categorie: Technici, Productie, Planning en Kwaliteit
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar fulltime Medewerker Cleaning Center.
 
Opdrachtgever
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Als medewerker cleaning center ben je verantwoordelijk voor het in juiste banen leiden van de onderdelen in onze volautomatische reinigingsstraat. De reinigingsstraat is een automatische wasmachine die vooraf bepaalde programma's doorloopt. De producten die gereinigd moeten worden dienen op een lopende band geplaatst te worden. Dit gebeurt met de hand of met een beschikbare takel. Daarnaast is de medewerker reinigingsstraat verantwoordelijk voor de kwaliteit van de chemische baden waarin de producten worden gereinigd. Dit gebeurt door middel van controles.    
 
Je bent werkzaam in 2-ploegendienst en daarmee onderdeel van een team van 4 collega's per ploeg. Op korte termijn gaat de afdeling verhuizen naar een nieuw cleaning center. Dan wordt het takenpakket van de medewerker cleaning center verder uitgebreid.
 
Werktijden
Er wordt gewerkt in 2 ploegendienst.
 
Functie-eisen
  • MBO 2/3 niveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Onze werkinstructies zijn in het Nederlands;
  • Technische affiniteit/tekening kunnen lezen is een pré;
  • Fysiek in goede conditie;
  • Flexibel: bereidt tot ploegen-, weekend- en overwerk.
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij