Trainee Hardware Engineer

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
122 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Trainee Hardware Engineer.

Bedrijfsomschrijving:
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Functieomschrijving:
Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig of in teamverband realiseren van industriële automatiseringsprojecten. Je vertaalt de eisen van de klant naar een ontwerp en controleert of deze installaties voldoen aan geldende normen. Nadat de installatie is geproduceerd doe je de afnametest en neem je de installatie op locatie bij de klant in bedrijf. Je hebt intensieve contacten met diverse disciplines in de eigen organisatie maar ook met bestaande en potentieel nieuwe klanten en leveranciers. Onze opdrachtgever is vooruitstrevend op het gebied van hardware engineering in Nederland en daardoor de ultieme leerschool voor een hardware engineer die toe is aan de volgende stap in zijn/haar carrière.

Functie-eisen:
Je hebt recent een HBO opleiding richting elektrotechniek, mechatronica of aandrijf- en besturingstechniek afgerond. Een kandidaat met een MBO opleiding in de elektrotechniek die toe is aan een volgende stap en maximaal 10 jaar werkervaring heeft in de industriële automatisering, wordt ook uitgenodigd te reageren. Wij zijn vooral op zoek naar een enthousiaste kandidaat met passie voor techniek en de drive om zichzelf te ontwikkelen. Je bent resultaatgericht, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures