Werkvoorbereider/Projectleider

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
313 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze relatie in Helmond zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/Projectleider.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever is een moderne toeleverancier, welke gespecialiseerd is in metaalbewerkingen zoals buis- en plaatlaseren, knippen, zagen, CNC-kanten, CNC pijpenbuigen, (robot)lassen en MIG/MAG-lassen.

Functieomschrijving:
In deze functie werk je op de afdeling werkvoorbereiding (8 personen). Daarnaast fungeer je als projectleider. Op basis van de toegeleverde informatie van de klant geef je aan wat de optimale productiemethode is en indien nodig, heb je overleg met de klant om de technische aspecten te bespreken en mogelijke verbeteringen door te voeren. Je bepaalt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden. Je stelt hierbij kostprijzen vast en communiceert hierover met de verkopers. De tekeningen van de klant maak je gereed voor productie en je stemt met inkoop af wat er buitenshuis vervaardigt dan wel ingekocht moet worden. Kortom, je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste productiewijze, kostprijs en inkoop. Tot slot ben je de spil tussen verkoop/klant en productie.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat beschik je over een afgeronde technische opleiding op HBO niveau, richting Werktuigbouwkunde en heb je enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent in staat om mensen te motiveren, stimuleren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveaus. Ook ben je bekend met diverse Cad-tekenpakketten, waaronder Solid Works en heb je ruime ervaring met het calculeren en de werkvoorbereiding van complexe plaatwerk- en/of lassamenstellingen. Je hebt een proactieve houding en een sterk probleemoplossend vermogen. Verder heb je de competenties om het productieproces continu te verbeteren door invoering van Lean/5S methodieken. Tot slot beheers je de Nederlandse taal en heb je voldoende/goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Projectleider
Werktuigbouwkunde
Vergelijkbare vacatures