Orderpicker zaterdag (studenten bijbaan)

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
91 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Logistiek
Branche: -
Uren per week: 8
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Heb jij affiniteit met de logistiek en lijkt het je leuk om een bijbaan te hebben als orderpicker? Wellicht ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een organisatie in Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een orderpicker. 
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Bedrijfsomschrijving:
Deze organisatie is gespecialiseerd in im,- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.
 
Dit zijn je werktijden:
Je bent minimaal 3 van de 4 zaterdagen per maand beschikbaar en extra inzetbaar in de schoolvakanties. Je start om 07.00 uur en blijft tot het werk voor die dag klaar is. Vaak is dit rond 16.00 uur. Mocht het iets later zijn, dan is dat geen probleem voor je. 
 
Functieomschrijving:
In deze functie draag je de zorg over het samenstellen en verzendklaar maken van orders en het controleren van producten op uiterlijke kwaliteit. Je verleent assistentie bij de ontvangst en de opslag van producten. Tot slot verzorg je interne productverplaatsingen.
 
Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat ben je minimaal 18 jaar en heb je affiniteit met de logistiek. Ervaring met een elektrische pompwagen is een pre. Als laatste beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures