Mechatronica Monteur

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
548 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij opzoek naar een Mechatronica Monteur.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever voert opdrachten uit voor internationale klanten in de semiconductor industrie, optische industrie, apparatenbouw en de lucht- en ruimtevaart.

Functieomschrijving: 
Als Monteur monteer je de modules en systemen volgens op basis van technische tekeningen en/of producteisen en volgens test je meestal ook nog of de gemonteerde module voldoet aan functionele- en kwaliteitseisen. Je zal werkzaam zijn in een cleanroom of schone montage ruimte. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de door jouw gemonteerde module of samenstelling. De montage van deze modules vindt plaats in kleine series variërend van 10 tot ca 30 stuks per batch en 10 tot 300 stuks per jaar in totaal.

Functie-eisen: 
Je hebt een technische MBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast heb je affiniteit met de montage van complexe mechanische of mechatronische systemen, het lezen van tekeningen en je beheerst het systeem MS Office. Je bent sterk op het gebied van communicatie, pro-actief en denkt mee in de ontwikkeling van de afdeling. Tot slot ben je een teamplayer en stel jij jezelf flexibel op, zowel qua werkzaamheden als qua werktijden.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures