Manufacturing engineer vacuüm

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
80 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3500 per maand
Categorie: Technici, Machines en Constructies
Branche: Machines
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar fulltime manufacturing engineer vacuüm. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Als manufacturing engineer vacuüm op de afdeling New Product Introduction breng je hightech producten van design naar het punt van release for volume. Binnen een multidisciplinair projectteam ben jij technisch verantwoordelijk voor het bepalen van de maakstrategie en het borgen van het assemblageproces met betrekking tot vacuümtechniek en vacuümsystemen. Daarnaast ondersteun je als manufacturing engineer de productie bij het realiseren en kwalificeren van prototypes en pilots richting volume fabricage. Het maken en beheren van richtlijnen, productieflow en werkinstructies is hierbij de link tussen design en productie. Je bent het aanspreekpunt voor technisch klantcontact.
 
Belangrijke kenmerken voor het vervullen van de rol van manufacturing engineer vacuüm zijn:
• DfX input leveren met betrekking tot reinheid en vacuüm geschikt voor complexe high technologie modules binnen interne of externe ontwikkelteams. 
• Zorg dragen voor het vrijgeven en vastleggen van de technische aspecten middels het Product Generatie Proces (PGP).
• Technisch ondersteunen van werkvoorbereiding en montage tijdens proto en pilot productie. Denk daarbij aan het uitvoeren van RGA analyses en metingen.
• Het organiseren en houden van review meetings met de klant en leveranciers om technische issues op te lossen en vrijgave te bereiken.
 
Functie-eisen
• Je beschikt over een technische HBO opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een vergelijkbare richting) en NEVAC (of je bent bereid de NEVAC cursus te volgen)
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen vacuümtechniek en vacuümsystemen. Hierbij is kennis over reinigingsmethoden, vacuümpompsystemen en richtlijnen m.b.t vacuüm systemen een eerste vereiste
• Bij voorkeur heb je ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten in de hightech machinebouw
• Gezien de centrale rol van deze functie ben je klantgericht en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal)
• Je hebt kennis van de ontwikkeling van productiesystemen
• Je bent bekend met procesbeheersing van productie omgevingen: proces flow, PFMEA, control plan etc
• Als persoon ben je nauwkeurig, flexibel en gedreven om uitdagingen aan te gaan
• Je bent proactief en beschikt over daadkracht.
 
Solliciteren 
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
 
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden