Cleanroommedewerker dagdienst

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
141 dagen geleden
€ 11 - 12 per uur
Categorie: Technici, Productie, Planning en Kwaliteit
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar fulltime cleanroom medewerkers in dagdienst.
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever produceert, beheert en distribueert klant specifieke verpakkingsoplossingen voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
In deze functie draag je zorg dat de aangeleverde RTM’s weer gereinigd, functioneel en representatief volgens specs. zijn. Daarnaast scan je de verpakkingen in en uit die voorzien zijn van een barcode (RTM) en controleer en beoordeel je de verpakking d.m.v. een checklijst en signaleer je eventuele onregelmatigheden. Tevens reinig je de verpakkingen binnen en buiten volgens de afgesproken eisen en verplaats je de verpakking naar de afgesproken locatie. Ook zorg je voor een correcte afhandeling van de administratie en signaleer je tijdig tekorten op verbruiksmateriaal. Tot slot zorg je dat de RTM’s die klaar zijn weer op de juiste plaats staan en zorgt voor een nette en opgeruimde werkomgeving.
 
Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst tussen 8.00 – 17.00 uur of van 9.00 - 18.00 uur. 
 
Functie-eisen
Als geschikte kandidaat heb je MBO werk- en denkniveau en affiniteit met reinigen en ervaring in de cleanroom. Daarbij heb je een basiskennis van operationele vaardigheden en beheers je de Nederlandse of Engelse taal goed in woord en geschift. Technisch inzicht is pre. Je kan goed werken in teamverband. Ook is het belangrijk dat je stressbestendig bent en dat je service en kwaliteit gericht bent.
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden