Kantinemedewerker

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
Nieuw Vast
Categorie: Agrarisch
Branche: -
Uren per week: 18 - 24
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor een organisatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Kantinemedewerker.

Organisatie:
De organisatie is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.

Functieomschrijving:
Als Kantinemedewerker ben je verantwoordelijk voor de bereiding en uitgifte van warme en koude snacks, lunchgerechten, verse soepen ed. Wij werken voornamelijk met dagverse producten die veelal van onze eigen telers vandaan komen. Daarnaast dien je (in overleg) er voor te zorgen dat er voldoende voorraad is. Ook draag je de zorg voor het bijvullen van koelkasten, koelvitrines, schoonmaken en bijvullen van drankenautomaten, verzorgen van de afwas en schoonhouden van de kantine en apparatuur en meubilair. Er wordt verwacht dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken en over een positieve en enthousiaste instelling beschikt.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je ervaring in een gelijksoortige functie en je vindt het leuk om te werken met dagverse producten. Verder ben je stressbestendig, representatief en bereid om roulerend op zaterdagen te werken.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures