Cleanroommedewerker

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
219 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: Verpakking / goederenbezorging
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Cleanroommedewerkers.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever produceert, beheert en distribueert klantspecifieke verpakkingsoplossingen voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.

Functieomschrijving:
In deze functie draag je zorg dat de aangeleverde RTM’s weer gereinigd, functioneel en representatief volgens specs. zijn. Daarnaast scan je de verpakkingen in en uit die voorzien zijn van een barcode (RTM) en controleer en beoordeel je de verpakking d.m.v. een checklijst en signaleer je eventuele onregelmatigheden. Tevens reinig je de verpakkingen binnen en buiten volgens de afgesproken eisen en verplaats je de verpakking naar de afgesproken locatie. Ook zorg je voor een correcte afhandeling van de administratie en signaleer je tijdig tekorten op verbruiksmateriaal. Tot slot zorg je dat de RTM’s die klaar zijn weer op de juiste plaats staan en zorgt voor een nette en opgeruimde werkomgeving.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je MBO werk- en denkniveau en affiniteit met reinigen. Daarbij heb je een basiskennis van operationele vaardigheden en beheers je de Nederlandse of Engelse taal goed in woord en geschift. Technisch inzicht is pre. Je bent bereid te werken in ploegen en kan goed werken in teamverband. Ook is het belangrijk dat je stressbestendigheid bent en dat je service- en kwaliteitgericht.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Cleanroom
MBO
Reinigen
Vergelijkbare vacatures