Zaterdag bijbaan (LB)

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
17 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 9 - 11 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 6 - 6
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar studenten die op zoek zijn naar een bijbaan voor zaterdagen in dagdienst. 

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever produceert, beheert en distribueert klant specifieke verpakkingsoplossingen voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen?
Wij zoeken goed gemotiveerde studenten die het leuk vinden om naast hun studie op zaterdagen te willen werken. Je komt te werken in het service center. Op deze locatie wordt service verleent op verpakkingen voor de hightech industrie. Als cleanroommedewerker ga jij aan de slag in grade 5 met het cleanen van high tech verpakkingen. Tevens zorg je ervoor dat je kabinetten ompakt in houten bekistingen. 

Dit zijn je werktijden
De werktijden zijn iedere zaterdag van  06.00 uur tot 12.00 uur. 

Functie eisen
- Je bent iedere zaterdag beschikbaar van 06.00 tot 12.00 uur; 
- Je bent handig, je hebt een goed technisch inzicht;
- Je spreekt de Engelse en/of Nederlandse taal.

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures